Durva

2022.02.10. 07:00

Videón a csepeli autós üldözés, amiről a helybeliek azt hitték, filmet forgatnak

Jogosítvány nélkül száguldozó autós veszélyeztette a budapesti közlekedőket. A kocsiban kábítószergyanús anyagokat is találtak.

Szirénázástól voltak hangosak az amúgy csendes csepeli utcák február 8-án reggel 7 óra 30 perc körül, miután a XXI. kerületi járőrök kocsiját meglátva gyorsított egy autós – derül ki az Origo cikkéből.

 A rendőrök megkülönböztető jelzést kapcsoltak, majd hangosbeszélőn is többször megállásra szólították fel az audist, de az megpróbálta őket lerázni.

 

Perceken át követték szirénázva, míg végül az Ölyv utcában megállt. Több környékbeli lakos azt hitte, hogy filmforgatás zajlik.

 

 

Kiderült, hogy a kocsit egy 25 éves férfi vezette, akinek korábban többször bevonták a vezetői engedélyét – most sem volt érvényes jogosítványa. Az autóban a rendőrök kábítószergyanús agyagokat találtak, ezeket szakértői vizsgálat alá vetik.

 

A járművezetőt és a mellette ülő férfit előállították a XXI. kerületi kapitányságra, előbbit engedély nélküli vezetés miatt őrizetbe is vették. A kábítószergyanús anyagok és a menekülés közben elkövetett jogsértések miatt külön eljárás indul.

 

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában