Tragikus szakítás

2022.07.16. 13:30

Szerelmi bánat miatt akaszthatta fel magát Gergő, akit a recski erdőben találtak meg

Újabb részletek derültek ki a recski erdőben holtan megtalált F. Gergely ügyében.

Újabb részletek derültek ki a recski erdőben holtan megtalált F. Gergely ügyében. Mint ismert, a 34 éves masszőrnek múlt héten veszett nyoma a település határában. Napokig keresték a férfit, akinek holttestére végül a polgármester bukkant rá. Eddig nem lehetett tudni, miért vetett véget életének Gergő - írja a Bors. A Recsken dolgozó dzsúdó-edző, Szabó Ferenc szerint szerelmi bánat miatt lehetett öngyilkos a fiatal férfi.

Forrás: Bors

"A házamtól nem is olyan messze lelték meg F. Gergő holttestét"– nyilatkozta a Borsnak az olimpiai ötödik helyezett cselgáncsozó, Szabó Ferenc, aki az Exatlonból is ismert Franciska édesapja. "Azt hallottam, F. úr szerelmi bánatában nyúlt ehhez a végzetes a megoldáshoz, bár azt senki sem tudja, hogy a kedvesével miért hűlt ki a kapcsolata."

Forrás: Bors

Az eltűnt recski férfi után mintegy negyven tagú keresőbrigád kutatott.

"Három napig lógott a fán, amely a vadászház közelében található" – zárta a tréner.

Ha segítség kell: 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Illusztráció: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában