Krimi

2022.10.31. 16:17

Halálos baleset történt Devecsernél

Úgy tudjuk a fiatalember az édesapja kocsiját vezette és nem volt jogosítványa.

Forrás: veol.hu

Fotó: Kovács Erika

Meghalt egy személyautó sofőrje, amikor járművével lesodródott az útról és felborult Devecsernél hétfőn - írja a veol.hu.

 

A fiam volt! – ezt mondta sokkos állapotban, zokogva az anya, aki megrendülten, összetörve beszélt arról, nem tudja, mi történhetett, hova mehetett a fia.

 

Egy férfi neve mellőzésével arról beszélt, hogy ma délelőtt a párjával együtt találkoztak a fiatalemberrel, aki holnap ment volna vissza Németországba. 

Fotós: Kovács Erika / Forrás: veol.hu

A veol.hu megtudta azt is, 

 

egyedüli gyerek volt, a szüleivel lakott. Édesapja kamionsofőr, aki éppen külföldön tartózkodik. 

 

A helyszínen megfeszített munkát végeztek az ajkai tűzoltók, ők vették ki az elhunytat a roncsból, segítettek kivontatni az árokból az autót, majd a kerekeire állították.

Nagy Judit Veszprém megyei rendőrségi szóvivő a helyszínen elmondta, a 28 éves noszlopi fiatalember Devecser irányába közlekedett Alfa Romeo típusú személygépkocsijával, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, többször megpördült egy egyenes szakaszon, majd az autó a tetejére borulva az árokban állt meg, a kanyartól mintegy 200 méterre.

Fotós: Kovács Erika / Forrás: veol.hu

A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja. A szóvivő arról is beszélt, hogy a sofőr be volt kötve, azonban felmerült a gyorshajtás gyanúja.

A veol.hu tudja: a fiatalember az édesapja kocsiját vezette és nem volt jogosítványa. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában