Krimi

2022.10.22. 15:53

Négyen szörnyethaltak egy balesetben Gyomaendrődnél

Halálos közlekedési baleset történt Gyomaendrőd közelében, ahol egy személyautó letért az útról, és fának csapódott, az autóban utazók mind meghaltak.

Forrás: beol.hu

Fotó: Donka Ferenc

Gyomaendrőd külterületén, szombaton 10 óra után néhány perccel egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti baloldalra, lesodródott az útról és fának csapódott. 

A balesetben az autó vezetője és három utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették. 

A tragédia okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja – adta hírül a police.hu.

Fotós: Donka Ferenc / Forrás: beol.hu

 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a jármű teteje leszakadt, a négy utas egyike kiesett a kocsiból. 

 

A gyomaendrődi önkormányzati tűzoltók feszítővágóval kezdték meg a műszaki mentési munkálatokat. Mentőhelikopter is leszállt a helyszínen.

A Bors úgy tudja, hogy két család gyászol. Ma délelőtt egy debreceni apa és fia, illetve egy létavértesi apa és fia utazott abban az autóban, ami Gyomaendrőd közelében az útról lesodródott és egy fának csapódott. A személygépkocsit a 42 éves debreceni férfi vezette. A másik fiatalabb áldozat 39 esztendős volt.

Fotós: Donka Ferenc / Forrás: beol.hu

A beol.hu megkeresésére Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs elmondta, a békéscsabai mentésirányítás azonnal a helyszínre riasztott két mentőgépkocsit, egy esetkocsit és egy mentőhelikoptert is, azonban a kiérkező bajtársai négy személynél sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában