Krimi

2022.12.19. 21:40

Borzasztó baleset Kecskemétnél: egy csecsemő is súlyosan megsérült

Hétfőn délután Kecskemét határába riasztották a város tűzoltóit, ahol két jármű ütközött össze.

Fotó: Donka Ferenc

Hárman sérültek meg – köztük egy alig pár hetes kisbaba is –, amikor személykocsi és kisteherautó ütközött össze Kecskeméten. A baleset a 44-es főút és a Mártírok útja kereszteződésénél történt.

A vétlen kisteherautó vezetője azt mondta, hogy ő a repülőtér felől haladt, amikor neki jobbról a stopáblát figyelmen kívül hagyva, nagy sebességgel kihajtott elé a személykocsi és összeütköztek. Mindkét jármű az árokba csapódott, a kisteherautó fel is borult. 

A személygépkocsit vezető idős férfi, egy nő, valamint egy alig pár hetes kisbaba sérült meg a nagy erejű ütközésben. Közülük két személyt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki, majd mindhármukat súlyos sérülésekkel a mentők kórházba szállították. 

Fotós: Donka Ferenc

A vétlen kisteherautó vezetője kisebb zúzódásokkal megúszta a karambolt. A helyszínelés és a mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt. A baon.hu információi szerint ebben a kereszteződésben már több baleset is történt az elsőbbség meg nem adása miatt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában