Krimi

2023.04.03. 18:50

Azt a mázlit! Kiment dolgozni a kertbe és kiásott két ékszerekkel és pénzzel teli ládát

Van egy kis bökkenő: nem az övé volt a kert...

Ki mit talál, nem az övé...

Forrás: police.hu

A 31 éves gyanúsított 2023. március 24-én is, illetve ezt megelőzően egy kerepesi birtokon vállalt alkalmi munkát. A férfi aznap a porta területén a földből kiásott két pénzkazettát, amelyekben ékszerek, illetve régi, forgalomból kivont pénz volt. A sajónémeti férfival szemben most lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság - írja a boon.hu.

Megtalálta, hazavitte
Forrás: police.hu

 

A férfi azonnal beteget jelentett, majd hazautazott az élettársához. Sajónémetiben a fémkazetták tartalmának katalogizálása után a lejárt forintokból közel kétmillió forintot beváltottak, amiből mobiltelefonokat, kanapét, és autót is vásárolt a pár.

 

A helyi körzeti megbízott által beszerzett információk alapján a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás eredményeként a rendőrök lefoglalták a még be nem váltott, és már lejárt forintokat, illetve az ékszereket.

De miért ás el valaki ennyi pénzt és ékszert a kertjében?
Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!