Krimi

2023.04.03. 13:30

Öngyilkos akart lenni a csornai emberöléssel gyanúsított férfi mielőtt elfogták

Egy 21 éves férfi a feltételezett elkövető, aki Miskolcig menekült a gyilkosság után.

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

Frissítés 16:35

A rendőrség közlése szerint bejelentés érkezett hozzájuk április 3-án 14 óra 15 perckor, miszerint a keresett férfi Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban tartózkodik.

Amikor meglátta a kiérkező rendőröket, egy kést vett elő, amivel több helyen megvágta és megszúrta magát.

A 21 éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták, és kórházba vitték. Őrizetbe vétele érdekében a rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi.

Korábban írtuk:

Április 2-án, vasárnap 15 óra 45 perc körül egy 39 éves férfit holtan találta egy csornai lakótelepi lakásban a rendőrök. Az esettel kapcsolatosan a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - írja a police.hu.

A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével Veress Dominik Márk 21 éves debreceni lakos gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség keresi.

A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérik az állampolgárok segítségét.

 

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívják a 06-96-417-329-es hívószámot. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén 

 

- írja a police.hu

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában