Krimi

2023.05.24. 10:55

Több mint tízmillió forint értékű kábítószert foglalt le a rendőrség a fővárosban

Három férfit vettek őrizetbe.

Forrás: police.hu

A rendőrség azt írta: K. Csaba lakásán a rendőrök közel egy kilogramm, az elsődleges teszt alapján amfetamint tartalmazó kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le.

F. Richárdtól a nyomozók több mint száz gramm, feltehetően szintén amfetamin tartalmú kábítószergyanús anyagot, néhány gramm kokaint foglaltak le.

O. Csaba otthonában a nyomozó hatóság tagjai több mint 5 liter kábítószergyanús folyadékot (az elsődleges adatok szerint a "Gina" néven ismert partidrogot), illetve a hígításhoz használatos vegyi anyagokat találtak és foglaltak le. A lefoglalt anyagok feketepiaci értéke összesen több mint 13 millió forint - tudatta a rendőrség.

Forrás: police.hu

A három férfit a rendőrök kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatásukat - írták.

A Budapesti Rendőr Főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytat eljárást a három férfival szemben.

Az eljárás adatai szerint az 53 éves K. Csabának két férfi volt a segítségére: F. Richárd és O. Csaba, akik az anyagokat értékesítették és tárolták.

A budapesti nyomozók május 17-én a főváros X. és II. kerületében ütöttek rajta a feltételezett elkövetőkön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!