ez az a nap!

2021.07.22. 07:10

Hatalmas az érdeklődés a gospel hazai képviselői iránt

Az előzetes regisztrációk szerint hatalmas érdeklődés várja a modern gospel legismertebb hazai előadóit felsorakoztató Ez az a nap! eseményt. A július 24-i rendezvényen ezért a szervezők a Várkert Bazár mellett lévő Neoreneszánsz kertet is megnyitják, ahol az érdeklődők kivetítőn követhetik az ingyenes, de regisztrációhoz kötött összejövetelt.

Budapest, 2020. február 14. Molnár Ferenc Caramel énekes koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában 2020. február 14-én. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Tavaly többek mellett Caramel és Mező Misi is élőben jelentkezett be a Puskás Aréna első koncertjén, amit – a pandémia okán – online követhetett a nagyközönség, míg több Grammy-díjas nemzetközi előadó kifejezetten erre a rendezvényre készített zenés videót küldött a szervezőknek. Az Ez az a nap! rendezvény ezzel történelmet írt a Puskás Aréna rövid fennállása óta:

az ötórás online koncertet több százezren követték itthonról és szerte a világból.

„Tavaly még úgy terveztük, hogy 2021-ben sikerül megtartani az Ez az a nap! 20. éves jubileumi nagy összejövetelét élőben is, azonban az elhúzódó járvány miatt idén sem sikerült a Puskás Arénába meghívni a több országból várt közönséget és a nemzetközi és hazai előadók sorát” – meséli László Viktor alapító-főszervező. A szervezők a monstre rendezvényről azért nem mondtak le, reményeik szerint 2022-ben sikerül megtölteniük a Puskás Arénát. “Idén azonban mindenképpen élőben szerettünk volna találkozni a közönségünkkel” – folytatja a főszervező.

A lehetőségeket és az aktuális szabályozásokat figyelembe véve úgy döntöttek, hogy az idei évre meghirdetett időpontban – 2021. július 24-én – egy különleges alkalmat szerveznek.

A szabadtéri eseményre a budai vár oldalában található Várkert Bazárban kerül sor. “Az előzetes regisztráció alapján azonban a Várkert is szűkösnek bizonyul, ezért megnyitjuk a Neoreneszánsz kertet is, ahol kivetítőn követheti a közönség Caramel, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László és a Karneol koncertjét” – tette hozzá a főszervező.

A rendezvényre a hatályos magyar törvények alapján védettségi vagy oltási igazolvánnyal lehet belépni. A Neoreneszánsz kertbe igazolvány nélkül is be lehet jönni. A vendégeket már 16.30-tól várják és a programok 18 órakor kezdődnek.

A rendezvényt a szervezők élőben közvetítik az Ez az a nap! YouTube csatornáján és Facebook oldalán.

Az eseményre itt lehet regisztrálni: https://mailchi.mp/ezazanap/varkertbazar2

Magaáért az eseményért pedig katt ide!

Borítókép: Molnár Ferenc Caramel énekes koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában 2020. február 14-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában