Műfaji megkötés nélkül

2022.04.13. 12:05

Balaton témájú videóversenyt hirdetnek húsz év alattiaknak

A pályázatra maximum másfél perces filmekkel lehet nevezni.

Balaton témájú videóversenyt hirdetnek húsz év alatti alkotók számára; a jelentkezéseket május 25-ig várják.

A pályázatra maximum másfél perces filmekkel lehet nevezni Balaton északi part és déli part témákban, műfaji megkötés nélkül. Az alkotás lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy videóklip is, egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat – olvasható a szervezők MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Az internetre, például drive-ra feltöltött filmeket a [email protected] email címre várják május 25-ig.

Az alkotásokat filmesekből álló szakmai zsűri bírálja el. A legjobb 30 alkotó személyes visszajelzést, értékelést kap a zsűritől, filmjét pedig levetítik június 11-én a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémben.

A legjobb három alkotás értékes filmes díjakat és más elismeréseket nyer, egyebek mellett részvételi lehetőséget kaphat egy nyári filmes workshopon, kalandpark-belépőjegyet, vagy négy fős élményvitorlázást nyerhet.

A videóversenyt a Magyar Mozgókép Fesztivál, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program részeként, a Cinemira – Nemzetközi Gyerek és Teen Film Fesztivállal közösen hirdette meg.

 

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában