Múzeumi kalandjáték

2022.09.21. 11:20

Kincskereső játék és kiállítás a Mezőgazdasági Múzeumban

A látogatók a kiállításba lépve megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek.

A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával is megismerkedhetünk

Forrás: mezogazdasagimuzeum.hu

Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló új kiállítás a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja el a kalandvágyó látogatókat.

A Kaland az esőerdőben című kincskereső játék és kiállítás 2022. szeptember 17-től november 27-ig látogatható. A 700 négyzetméteren elterülő, izgalmas kiállítás rengeteg felfedezni valóval és ajándékkal várja a látogatókat.

A résztvevők a múzeum termeiben lépésről-lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, és játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. 

A képzeletbeli esőerdő kanyargó ösvényeit kutatva léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt birodalom elveszett aranykincsének eredjenek a nyomába.

Játszva tanulhatunk hihetetlen kalandok közepette a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
Forrás: mezogazdasagimuzeum.hu

A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával is megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

További részletekért kattintson ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában