Madridi tenisztorna

2019.05.07. 15:00

Fucsovics a második fordulóba jutott

A következő ellenfél a 15. helyen kiemelt francia Gaël Monfils lesz.

03 May 2019, Bavaria, Munich: Tennis: ATP-Tour - Munich, singles, men, quarter finals: Cecchinato (Italy) - Fucsovics (Hungary). Marton Fucsovics in action. Photo: Sven Hoppe/dpa

Forrás: AFP / dpa

Fotó: Sven Hoppe

Fucsovics Márton továbbjutott kedden a madridi salakpályás tenisztorna férfiversenyének első fordulójából, miután két szettben legyőzte a belga David Goffint.

Rosszul kezdődött a találkozó a világranglistán 36. helyezett Fucsovics számára. Goffin (23.) két brékkel 4:0-s előnyre tett szert, és két labdája volt az 5:0-t jelentő újabb brékhez. A 27 éves nyíregyházi játékos azonban összekapta magát, és sorozatban hat gémet nyerve 44 perc alatt szettelőnybe került.

A magas színvonalú második játszma gyors játékot, nagy küzdelmet és kiegyenlített csatát hozott, amelyet Fucsovics egy brékkel tudott lezárni.

A mérkőzés 1 óra 41 percig tartott. Fucsovics ellenfele a 2. fordulóban a 15. helyen kiemelt francia Gaël Monfils lesz, akivel eddig még nem mérkőzött meg.

Eredmény:

férfiak, 6,5 millió euró (2 milliárd forint) összdíjazás:

--------------------------------------------------------

1. forduló (a 32 közé jutásért):

Fucsovics Márton-David Goffin (belga) 6:4, 7:5

Forrás: MTI

Borítókép: Fucsovics Márton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!