magyar-szlovák

2019.08.09. 12:52

Két óra alatt minden jegy elkelt a selejtezőre

A szeptember 9-i mérkőzés előtt a magyar válogatott vezeti selejtezőcsoportját, az egy meccsel kevesebbet játszott Szlovákia három pont hátránnyal második.

„A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is” – olvasható a magyar szövetség (MLSZ) Facebook-oldalán.

A tájékoztatás szerint a jegyértékesítő rendszer folyamatosan és gyorsan kiszolgálta a szurkolókat, de mivel a két óra során folyamatosan tízezernél többen kíséreltek meg belépőhöz jutni, és egy fő akár négyet is vásárolhatott, óhatatlanul sokan tapasztalhatták azt, hogy minden erőfeszítésük ellenére sem jutottak belépőhöz.

A magyar válogatott jelenleg vezeti selejtezőcsoportját, az egy meccsel kevesebbet játszott Szlovákia három pont hátránnyal második. Márciusban, a sorozat első játéknapján a házigazdák 2-0-ra nyerték a két csapat szlovákiai összecsapását.

A magyarok négy nappal a Groupama Arénában sorra kerülő telt házas találkozó előtt Podgoricában Montenegróval játszanak barátságos mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!