Riói tenisztorna

2020.02.22. 11:25

Eső miatt félbeszakadt Balázs Attila negyeddöntője

A selejtezőből szerencsés vesztesként főtáblára került magyar játékos – aki a jövő héttől karriercsúccsal a top 100-ban lesz a világranglistán – pénteken a 133. helyen álló spanyol Pedro Martinezzel találkozott.

Rio de Janeiro, 2020. február 22. Balázs Attila a spanyol Pedro Martinez Portero ellen játszik a riói tenisztorna férfi egyesének negyeddöntõjében 2020. február 21-én. A mérkõzés esõ miatt félbeszakadt. MTI/EPA-EFE/Antonio Lacerda

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Antonio Lacerda

Eső miatt félbeszakadt Balázs Attila negyeddöntője a Rio de Janeiróban zajló, 1,9 millió dollár (576 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.

A spanyol Pedro Martinez és Balázs Attila előzőleg kétszer csaptak össze. 2017-ben egy spanyolországi salakos challenger-versenyen Balázs nyert 6:3, 7:6-ra, majd két hete a Buenos Aires-i selejtezőben a 22 éves Martinez győzött 5:7, 6:4, 6:4-re. A 22 éves rivális eddigi legnagyobb eredménye az idei Australian Openen született, ahol bejutott a második fordulóba.

Harmadik meccsükön az ellenfél 6:2, 2:2-re vezetett, amikor ismét eleredt a tornát a nap folyamán többször megszakító eső, így szombatra maradt a folytatás, 18 órától kezdődik a meccs.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!