Kamion Eb

2021.08.29. 20:40

Kiss Norbert átvette a vezetést összetettben

A Révész Racing versenyzője a vasárnap aratott győzelmével, valamint ötödik helyével átvette a vezetést a pontversenyben.

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője a vasárnap aratott győzelmével, valamint ötödik helyével átvette a vezetést a gyorsasági kamion Eb összetett pontversenyében a csehországi hétvégén.

A 36 éves szombathelyi pilóta a Mostban rendezett forduló szombati napján az első viadalt szintén megnyerte, a másodikon pedig harmadik lett. Vasárnap Kiss az időmérő edzésen a második rajtkockát szerezte meg, s az első futamon már a második kanyarban átvette a vezetést, majd körönként két másodperccel jobb időket autózott a mezőnynél, így nagy fölénnyel, 21 másodperces előnnyel diadalmaskodott.

A fordított rajtrácsos vasárnapi második versenyen Kiss ötödikként ért célba, de 84 pontjával így is hárompontos előnnyel vezet az összetettben a német Sascha Lenz előtt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!