magyar válogatott

2021.08.30. 13:15

Rossz hír: Lovrencsics megsérült

Lovrencsics Gergő bokasérülést szenvedett, így nagy valószínűséggel nem állhat a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának rendelkezésére a soron következő világbajnoki selejtezőkön.

Germany's midfielder Toni Kroos (R) and Hungary's defender Gergo Lovrencsics vie for tha ball during the UEFA EURO 2020 Group F football match between Germany and Hungary at the Allianz Arena in Munich on June 23, 2021. (Photo by CHRISTOF STACHE / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Christof Stache

A magyar szövetség a Twitter-odalán tudatta hétfőn, hogy a játékos megsérült klubcsapata, a Hajduk Split vasárnapi bajnoki mérkőzésén.

„A válogatott orvosi stábja ma elvégzi a szükséges vizsgálatokat, de majdnem biztosnak tűnik, hogy a következő másfél hétben sajnos nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére”

- írták.

A magyarok csütörtökön az Eb-döntős angolokat fogadják a Puskás Arénában, vasárnap az albánok vendégeként lépnek pályára, majd jövő szerdán az andorraiakkal játszanak, ugyancsak otthon.

Borítókép: Lovre Kroos ellen az Eb-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!