Vízilabda

2023.05.02. 14:23

Angyal Dániel Franciaországban folytatja pályafutását

A francia CN Marseille együttesénél folytatja pályafutását Angyal Dániel, a Genesys OSC Újbuda olimpiai bronzérmes vízilabdázója.

MTI

Angyal Dániel a magyar vízilabda-válogatott edzésén a budapesti Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2023. január 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az Európa-bajnok játékos a vlv.hu című szaklap beszámolója szerint két évre szóló szerződést kötött a Bajnokok Ligájában szereplő klubbal.

Nagyon örülök, hogy a Marseille játékosa leszek, mert már évek óta szerettem volna külföldre igazolni, csak a megfelelő, vonzó lehetőség hiányzott. Ambiciózus, nagyon profi, szervezett klubról van szó, ahol folyamatosan invesztálnak a vízilabdába és szeretnének nemzetközi szinten is komoly eredményeket elérni

– fogalmazott a 31 esztendős pólós.

Angyal az M1 aktuális csatornán azt mondta, egy-két éve már szeretett volna külföldre szerződni, mert a légióskodás hozzátesz egy játékos pályafutásához, és most kapott olyan lehetőséget, amely neki is megfelel, és amelyet kár lenne kihagyni. Hozzátette,

több poszton is képes jó szinten vízilabdázni támadásban és védekezésben is, és bízik benne, hogy ezt új csapatában is megmutatja majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában