Labdarúgás

2023.05.16. 12:00

BL-selejtező: a harmadik fordulóban is kiemelt lehet a Fradi

A magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata sikere esetén a harmadik fordulóban is kiemelt lehet a Bajnokok Ligája 2023/24-es szezonjának selejtezősorozatában – írja az MTI.

MW

A már bajnok Ferencváros játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC–Kisvárda Master Good mérkőzés végén a Groupama Arénában 2023. május 6-án. A Ferencváros 3–0-ra győzött a Kisvárda ellen

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A zöld-fehérek híreivel foglalkozó oldal, az ulloi129.hu számolt be arról, hogy mivel a kolozsvári CFR már nem nyerheti meg a román bajnokságot, az FTC UEFA-együtthatója – amely az előző öt év európai kupaszereplése alapján áll össze – jobb lesz, mint a várható román bajnoké (jelenleg a Farul Constanta a listavezető), így nemcsak az első két, hanem a harmadik körben is kiemeltként várná majd a sorsolást.

A Ferencváros a legutóbbi kiírásban nyolcaddöntős volt az Európa-ligában, de korábban szerepelt a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben is.

A BL-selejtező első fordulójának sorsolását június 20-án rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!