Luxus genetika

2019.09.14. 13:23

Íme Luxus Vivi ritkán látott édesanyja, aki a Miss Hungary döntőse volt!

Vasvári Vivien édesanyja az 1985-ös szépségverseny fináléjában szerepelt.

Vasvári Vivien családi körben

Forrás: Instagram

A celebvilágban Luxus Viviként ismert, nyíregyházi kötődésű Vasvári Vivien nagyon családcentrikus, Instagram- és Facebook-oldalán sűrűn posztol imádott gyermekeiről, Arianáról és Edwardról. Természetesen a szüleiről és bátyjáról is szokott posztolni, ám róluk jóval kevesebb fotó lelhető fel a közösségi oldalain – írja róla a femina.hu

Vasvári Vivien családi körben
Fotó: Instagram

Rajongói kommentek

A szőke szépség nemrég édesanyjáról, Ágnesről töltött fel egy új fotót a Facebookra, a kép a lánya, Ariana ötödik születésnapján készült. Több rajongó is megjegyezte a sztárnak, hogy mennyire szép édesanyja van: „Gyönyörű az anyukád, a genetika halad tovább!”, „Anyukád inkább a nővérednek hinném!”, „Anyukád mint egy húszéves, le a kalappal” – írták neki.

Érdekesség, hogy Ágnes az 1985-ös Miss Hungary szépségversenyen is részt vett, még a döntőbe is bekerült, de végül Molnár Csilla fejére került a korona, aki sajnos egy évvel később tragikus körülmények között elhunyt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában