Luxus Vivi

2019.09.06. 09:12

Luxusválás: Már az anyagiakról egyeztet Vasvári Vivien

Nem békül a nyíregyházi luxusfeleség és a férje, már az anyagi megállapodásról egyeztetnek – adta hírül a Bors.

A gyerekek lelki békéje miatt kezdeményezte a házasság felbontását Vivien. A Blikk úgy tudja, hogy Luxus Vivi előrelátó volt, azaz a válás nem fog sokáig elhúzódni.

– Még az esküvő előtt leültek és megbeszélték, hogy házassági szerződést írnak. Egyikük sem jött üres kézzel a kapcsolatba, de nem is akartak azzal távozni, ha úgy hozza a sors. Bár erre akkor még nem is gondoltak, inkább csak óvatosak voltak, ami most jól jön – mesélte Vivien egyik barátnője.

– A láthatás fontos kérdés, de Vivien ebben is rugalmas. Sosem fogja tiltani vagy akadályozni, hogy Edward az apukájával legyen. Ezenkívül a gyerektartás összegét kell megbeszélni, és azt, hogy ki marad a Római-parton a lakásban, pontosabban azt, ki fizeti tovább a bérleti díját – mesélte a nő.

Sokakban felmerül a kérdés: Mi az oka a szakításnak?

– Fél éven keresztül se veled, se nélküled kapcsolat volt. Vivi többször elhagyott engem, mert nem tetszett neki, hogy sokat bulizom, de mindig visszahódítottam – nyilatkozta még tavaly szeptemberben Fecsó.

Vivien lezártnak tekinti az ügyet, és a gyerekeire akar koncentrálni.

– Kapcsolatunk alatt többször is voltunk mélyponton, de én mindig harcoltam. Esélyt adtam annak, hogy együtt tudjunk élni, de be kellett látnom, hogy nem megy. A legfontosabb, hogy a gyermekeim, Ariana és Edward is boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus környezetben nőnének fel. Új életet akarok kezdeni velük – mesélte Vivien.

Forrás: borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában