Készülnek az új dalok

2019.11.22. 08:35

Barbi ismét Buraival dolgozik

A szabolcsi sztárnak bejött a közös munka, újabb dalokon dolgozik Burai Krisztiánnal.

Barbi és Burai Krisztián új dalokkal készül

A televíziós tehetségkutató egykori győztese, Opitz Barbara hamar megtalálta a hangját, illetve azokat a zenésztársakat is, akikkel szívesen alkot együtt.

Készülnek az új dalok

A szabolcsi sztár már régóta dolgozik Burai Krisztiánnal: nagy sikert aratott Sajnálom című duettjük, közösen feldolgozták a Hosszú az a nap Szenes Iván-klasszikust, az énekes Barbi Nincs az a pénz című dalában is közreműködött, illetve több szólódalának munkálataiban is részt vett. A különleges hajkoronájáról is ismert énekesnő a napokban egy közös képet posztolt Buraival, egy olyan szöveggel, mely valószínűleg sok rajongót megörvendeztetett.

– Három slágerprojektünk van készülőben, valamelyiket ideje lenne már kihozni, nem? – írta a posztban Opitz Barbi, felcsigázva a követőit. Még nem lehet tudni, mikor hallhatjuk legalább az egyik új dalt, és azt sem árulta el a sztár, hogy Burai Krisztián a hangját vagy dalszerzői tehetségét csillogtatja-e meg a friss produkciókban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában