A sztár kiakadt a kamu hír miatt

2019.11.25. 10:14

Pucér fotókat ígértek Lil G-ről, íme a meztelen igazság!

A szabolcsi rapper a közösségi oldalán oszlatta el a pletykákat.

Forrás: Illusztráció / Instagram

Lil G soha nem rejti véka alá a véleményét, főleg olyankor nem, amikor hamis információk terjednek róla az interneten. A sztár most egy Instagram-sztoriban mondta el követőinek, hogy ne dőljenek be egy róla terjedő, hamis hírnek.

A tetkó a kulcs

Egy platform azzal próbált meg kattintást gyűjteni, hogy a rapper kompromittáló képeit ígérte a követőknek. Az oldal igazi botrányt ígérve azt állította, hogy ha a követőik terjesztik egyik bejegyzésüket, látni fogják a sztár meztelen fotóit. Bizonyítékként olyan képet osztottak meg, melyen egy hiányos öltözetű, arcról nem felismerhető hölgy látható, hátán egy pillangós tetoválással. Lili azonnal észrevette a képeket, és reagált is a híresztelésre.

– Ezen a képen nem én vagyok, de látszik is, hogy a lánynak nincs több tetkója – írta Lil G, majd rámutatott, hogy amikor a fotók terjedni kezdtek a neten, ő már a karján és az oldalán is rég viselte jelenlegi tetoválásait. A sztárt felbosszantotta a pletyka, pedig karrierje szempontjából van oka az örömre: legutóbbi, Ne ments meg című dalát már közel 900 ezren hallgatták meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában