Felolvasott

2019.12.07. 17:25

Hangját ajándékozta Jennifer

A vakok és gyengénlátók megyei egyesülete szép karácsonyi hagyományt folytatott.

Szirota Jennifer a hangstúdióban

Forrás: Egyesület

Az adventi időszakban számos intézmény, alapítvány és szervezet dönt úgy, hogy adománygyűjtést szervez a rászorulóknak. Vannak, akiknek nem tárgyakkal tudunk hozzájárulni a szebb karácsonyhoz, hanem egy ingyenes és csodálatos ajándékkal: a hangunkkal.

A vakok és gyengénlátók megyei egyesülete december 3-án várta mindazokat, akik szeretnének részt venni egy hangoskönyv elkészítésében a látássérültek számára. A felolvasást idén az úgynevezett „Adakozó kedd” napjára szervezte az intézmény, ilyenkor a világ számos pontján csatlakoznak a mozgalomhoz valamilyen nemes üggyel.

Csupán tíz perc

A „hangadományozókhoz” Szirota Jennifer énekesnő is csatlakozott, az önkéntesek tíz percben olvashatták fel kedvenc vidám versüket, novellájukat és meséjüket, illetve újévi jókívánságokat. Az egyesület legutóbb áprilisban, Anya olvas jelszóval szervezett hasonló akciót, akkor anyák napja alkalmából várták az önkéntes felolvasókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában