"Az anyagi kár jelentős"

2020.01.08. 19:26

Luxus Vivi volt férje luxustartásdíjat fizet és szívesen megismerné az utódját

Több száz ezres gyerektartásról is keringtek pletykák Luxus Vivi válása után. A nyíregyházi luxusfeleség kisfiának apja, Szegedi Fecsó már találkozott az utódjával, igaz, csak látásból ismerik egymást.

„Nem ismerem őt, a nevét sem tudom, de szimpatikusnak tűnik” – mesélte a Blikknek Fecsó, aki ugyanabba a konditerembe jár, mint Luxus Vivi új szerelme.

„Egy helyre járunk, de az új párom eleinte nem is tudta, hogy ki az exem. Nem mutatkoztak be, nem beszéltek, csak látták egymást. Majd ha komolyra fordul a kapcsolatunk, bemutatom őket egymásnak, hiszen akkor az új páromnak része lesz Edward nevelésében is” – kommentált a nyíregyházi luxusfeleség.

Vivi és Fecsó békét kötött, jóban vannak. „Örülnék, ha Vivi boldog lenne, hiszen a kiegyensúlyozott szülő tud teljes nyugalmat adni egy gyereknek. Úgy látom, Edwardnak is az a jó, ha az anyukájával minden rendben van. Nem tudhatom, mennyi ideig tart majd ez a kapcsolat, de ha tényleg komoly, remélem, idővel bemutatnak majd minket egymásnak” – mesélte az apa.

„A boldog szinglik életét élem. Lennének jelentkezők, de nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem is esek könnyen szerelembe.

Azt szeretném, hogy minél később jöjjön a szerelem az életembe.

Sőt, biztos, hogy idővel visszasírom ezt a gondtalan időszakot” – tette hozzá.

Mennyi a tartásdíj egy luxusházasság után?

Fecsó ezalatt kőkeményen perkál Viviennek, a Bors információi szerint ugyanis a luxusfeleség nem kevés tartásdíjat követel. „Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős” – mondta a lapnak viccesen Vasvári Vivien egykori férje, aki a megállapodást követően havi több százezer forintos gyerektartást fizet – igaz, erről nem akart beszélni.

„Sikerült megegyeznünk mindenben. Tisztes gyerektartást fizetek, jóval többet annál, mint amit a bíróság normál esetben megítélne, de nem érdekel. A gyerekemtől nem sajnálom a pénzt, mindent megadok neki, amire szüksége van. Sőt annál is többet” – taglalta Fecsó, aki hetente három napot tölthet a kisfiával, a másfél éves Edwarddal.

Fotók: Instagram

„Egyik héten péntektől vasárnapig, a másikon pedig szerdától péntekig van velem. Mindenhova elviszem magammal, még az irodámba is néha velem tart. Sokat járunk játszótérre és játszóházba, szüleimhez a Duna-partra, s azt vettem észre, hogy

Edward még az ismerkedésben is segít.

Úgy értem, nem riadnak meg a nők attól, hogy egyedülálló apuka vagyok, inkább imponál nekik. Két lábon járó referenciával rendelkezem. Nekem bejön ez a szerep. Viviennek pedig minden jót kívánok!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!