Többféle műfajt is elegyít

2020.01.28. 10:46

Videó: Új dalokkal készült Ricsi

A zenész az év első heteiben több újdonságot is megmutatott a közönségnek.

Nagy Ricsi az elmúlt hetekben elkényeztette rajongóit, ugyanis több vadonatúj számot is közzétett a legnépszerűbb videómegosztó portálon. A Miért hívtál című szólószerzeményhez egy dalszöveges klip készült, illetve új formációja, a Slug három dallal mutatkozott be.

A zenészt szülővárosában, a szabolcsi megyeszékhelyen is szereti a közönség: ősszel a Bencs-villában adott nagy sikerű akusztikus koncertet, mely előtt lapunknak akkor még titokzatosan nyilatkozott új projektjéről: elmondta, hogy szólókarrierje mellett egy teljesen új kihívás foglalja le, amelynek különlegessége, hogy többféle műfajt is elegyít.

Stílusok keveredése

A Slug formációjában Ricsi énekel és zongorázik, míg gitáron Szanyi Ákos, basszusgitáron Vilányi Márk játszik, a dobok mögött pedig Kovács B. Balázs ül. Az együttes első körben egy magyar és két angol nyelvű dalt mutatott meg repertoárjából a nagyközönségnek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában