MÁZS

2020.05.09. 13:15

Eljegyezte kedvesét Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt és kedvese nagyon boldogok, már tervezik az esküvőt.

Mészáros Árpád Zsolt hamarosan megnősül

Forrás: MTI

A koronavírus-járvány miatt egyelőre csak a szűk körben megtartott polgári szertartások engedélyezettek, így azoknak, akik nagy vendégsereg előtt szeretnék kimondani a boldogító igent, egy ideig még várniuk kell. A korlátozások a sztárvilágból is érintenek néhány szerelmespárt, de persze ez nem árnyékolja be a boldogságukat.

Meglepetés volt

Már most megtartotta volna a lakodalmat Mészáros Árpád Zsolt és szerelme, Krisztina, azonban még tart a vészhelyzet, így csak jövőre mondják ki a boldogító igent – írja az Origo. A portál a Blikk információt idézi, mely szerint a nyíregyházi színész egy évvel ezelőtt ismerte meg párját, akivel nagyon hamar összebútoroztak.

Mészáros Árpád Zsolt úgy fogalmazott, hogy a lánykérés előtt hatalmába kerítette az érzés, miszerint nem várhat tovább. A színész nagyon odafigyelt rá, hogy lenyűgözze jövendőbelijét, hiszen tudja, hogy párjának a smaragd a kedvence, így az eljegyzési gyűrűt is egy ilyen drágakő ékesíti.

A négygyermekes apuka egy hazaérkezés után tette fel a nagy kérdést mit sem sejtő kedvesének, aki azonnal és könnyek között mondott igent a lánykérésre. A portál szerint Krisztina nagyon meglepődött, amikor a nyíregyházi operettsztár feleségül kérte, ugyanakkor nagyon boldog, és már alig várja, hogy megtarthassák az esküvőt.

Mészáros Árpád Zsoltot hosszú éveken keresztül láthatta a közönség a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színpadán, majd a Budapesti Operettszínházban olyan sikerprodukciókban szerepelt, mint például a Rómeó és Júlia musicalváltozata.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában