Fényeslitke fenegyereke

2020.06.17. 13:34

ByeAlex őszinte gondolatokat osztott meg a közösségi médiáról

A leginkább szülőknek szóló bejegyzésben fontos dolgokra hívja fel a figyelmet a sztár.

Fotó: youtube

A fényeslitkei származású előadó régóta reflektorfényben éli az életét, ezalatt számos közösségi felületet kipróbált, megismert, és ahogyan ő írja: javára fordított.

Az énekes posztjában a közösségi média előnyeiről és hátrányairól oszt meg fontos gondolatokat, amit leginkább a szülőknek szán.

„Az Instagramon megmutatjuk, a Facebookon pedig elmondjuk” – foglalja össze két felület különbségeit röviden ByeAlex, aki előbbit kedveli leginkább, itt találkozik a legkevesebb negatív kommenteléssel, és a bázisával is itt szeret leginkább kommunikálni.

„A Facebook tulajdonképpen az általános emberi ideológiák hétköznapi mérkőzése” – fejtegeti véleményét a zenész. Szerinte a legismertebb közösségi oldal alkalmasabb a hosszabb kommentek és gondolatok kifejtésére, de egyben agresszívebb felület is, ahol az emberek egymás torkának ugorva vitatkoznak mindenről.

Nagyjából 2 hónapja van jelen TikTokon az énekes, ahol már több mint százezer követőt gyűjtött a rövid idő alatt. A kezdeti előítéletek után nagyon megszerette a felületet, de ezzel kapcsolatban osztotta meg a legnagyobb aggodalmait is.

Indulatosnak és agresszívnak tarja, ahol a legtöbb negatív kommentet tizenkét éven aluli gyerekek írják, amit a felnőttek esetleg könnyebben kezelnek, de ha szintén gyerek a címzett, hatalmas károkat okozhat a lelkében.

Arra kéri a szülőket, ellenőrizzék tizenkét éven aluli gyermeküket, miket posztol, néz, kommentel az interneten, mert elmondása szerint nagyon súlyos dolgokról lamentálnak ott a fiatalok és elképesztő, hogy miket képesek írni különböző emberek videói alá.

Emellett hasznosnak is tartja a közösségi médiát, melynek köszönhetően sokkal többet kommunikálunk, könnyebben kimondjuk érzéseinket, gondolatainkat. Így nem a tiltásra, hanem a biztonságos használatra hívja fel a figyelmet.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

 

Forrás: facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában