Chips

2020.06.26. 10:27

„Ez mi?”- Furcsa dallal készül Nemazalány, bár még csak promo vidi van, de a rajongók alig hittek a fülüknek

Az énekesnő mindig tudja, hogyan lepje meg a közönséget.

Forrás: illusztráció / instagram

Még csak egy hete tette közzé Zűrös vagyok című szerzeményét Nem­azalány, máris egy újabb slágerrel készül a rajongóinak. Egyelőre még csak egy rövid részlet hallgatható meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon a Chips című dalból.

Nemazalány Instagram-­sztoriban néhány gondolatot is megosztott követőivel az új számmal kapcsolatban.

Szokatlan sláger

A bejegyzésből kiderül, hogy a Chips már hónapokkal ezelőtt elkészült, sőt már a videóklipet is egy jó ideje leforgatták hozzá, az énekesnő mégis csak most döntött úgy, hogy megmutatja a közönségnek. A dalt azzal a céllal teszi közzé, hogy egy teljesen új oldaláról is megismerjék. Az énekesnő arról is írt, hogy amikor még februárban készült az új szerzemény, nem volt benne biztos, hogy a rajongói érteni és szeretni fogják ezt tőle szokatlan stílusban készült számot. Hozzátette: mivel a közösségi oldalain nem szokása kiteregetni a magán­életét, úgy gondolta, hogy előadóként a zenén keresztül adhat magából egy darabot a hallgatóságnak. Nemazalány ígérete szerint hamarosan teljes terjedelmében is megismerheti a közönség a Chips című dalt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában