sztárvilág

2020.06.09. 09:43

Fecsó megtalálta Luxus Vivi utódját

Szegedi Ferenc újra ismerkedik, és már van is egy hölgy, akivel komolyabb kapcsolatba kerülhetnek, ha minden jól alakul. Az új asszony akkor jöhet, ha betartja Fecsó szabályait.

Forrás: tv2

Már javában zajlik Fecsó és Luxus Vivien válópere, a felek az elmúlt időszakban egyre barátibb vi­szonyt tudtak kialakítani, ami nagy szó, hiszen a válásuk kezdetén komoly harcok voltak közöttük – számol be a sztárválás részleteiről a Bors.

A tavasz Vivien számára meghozta a szerelmet, Fecsó pedig, úgy tűnik, most lett lelkileg kész arra, hogy egy új kapcsolatba bonyolódjon.

A vállalkozó egy randiappon keresztül ismerkedett hölgyekkel – bár alig lehet nő ebben az országban, aki nem ismeri őt a sok médiaszereplés miatt – és a jelek szerint találkozott is valakivel, akivel komolyabban tervezhet.

– Tényleg van egy lány, aki érdekel, egyelőre ennyit tudok mondani erről – meséli a Bors megkeresésére, Szegedi Ferenc. – Még nagyon az elején vagyunk, nem tudom, mi lesz belőle, de az esély megvan rá, hogy valami ki­alakuljon.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fecsó – Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Fecsó nem csak híres, igencsak jó körülmények között él. Amikor azt kérdezzük tőle, hogy hogy szűri ki azokat a nőket, akik a pénzre és a hírnévre hajtanak, nevetve válaszol: – Azt hiszem, meg tudom kü­lön­böztetni a valódi érdeklődést attól, ha a nőt csak a pénz és a szereplés érdekli – válaszolja a vállalkozó.

Aki engem választ, egy csomagot választ. Sokat dolgozom, rendszeresen szerepelek a médiában, szeretek bulizni, és van egy kisfiam, Edward, aki mindig is a legfontosabb lesz az éle­temben.

A kisfiammal együtt kell, hogy elfogadjanak a nők. Aki­nek ez megfelel, azt szívesen látom az életemben. Olyan nő azonban, aki nem szimpatizál a kisfiammal, vagy szidja a gyermekem anyját, szóba sem jöhet – olvasható a Borsonline cikkében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában