Komolyan veszi új hobbiját

2020.06.11. 15:19

Puskás Peti erkélygazda lett

Puskás Peti nagyon büszke minikertjére, a palántákat rajongóinak is megmutatta.

Puskás Peti még a panelben is kertészkedik

Forrás: Instagram

A karantén ideje alatt sokan kerestek maguknak új hobbit, hogy hasznosan teljen az otthon töltött idejük. Puskás Peti aktív állat- és környezetvédőként rendszeresen posztol közösségi oldalán ezekről a számára fontos témákról, így a követőit nem érte meglepetésként, hogy elfoglaltságként az erkélykertészkedést választotta.

Új tapasztalat

Az énekes most egy Instagram-posztban mutatta meg rajongóinak, hogy milyen szép eredményeket sikerült elérnie. A virágokról és zöldségpalántákról készült fényképek azt mutatják, hogy Puskás Peti komolyan veszi új hobbiját, és nagy örömmel nevelgeti a különböző cserepes növényeit, igazi kertészetrajongó lett belőle.

„Ahogy elnézem, az elmúlt hónapokban nem csak én lettem erkélyes gazda. Érdekes megtapasztalni, mennyire különböző törődést igényelnek a növények, de csodás érzés, amikor ráérzel, melyiknek mi kell” – írta a sztár a bejegyzésben.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában