"Fő a biztonság"

2020.07.17. 08:28

Kórházban volt Luxus Vivi

A szabolcsi híresség alaposan megijesztette a rajongóit, de szerencsére semmi ok az aggodalomra.

Vasvári Viviennek fontos a megelőzés

Forrás: POLYÁK ATTILA/ORIGO

Vasvári Vivien nagyon aktív közösségi oldalain: életének szinte minden pillanatát megosztja követőivel, legyen szó munkáról, nyaralásról, magánéleti drámáról vagy örömteli hírekről. A luxusfeleségeket bemutató televíziós műsorral ismertté vált modell a napokban egy furcsa bejegyzést posztolt: Instagram-sztorijából kiderült, hogy a budapesti Szent László Kórházban járt, ahol injekciót is kapott.

Felelős döntés

Mivel a fotómodell nem árult el részleteket, követői aggódni kezdtek érte – azonban a Ripost kiderítette, hogy nem történt komoly baj. A híresség csak egy rutinlátogatást tett a kórházban, hiszen minden évben beadatja magának és gyermekeinek az agyvelő- és agyhártyagyulladás elleni vakcinát.

– Megkaptuk a kullancs elleni védőoltást. Én ezt nagyon komolyan veszem, miután a lányomból, Arianából szedtem ki pár kullancsot az elmúlt évek során. Mindig nagyon megrémültem, ezért mindenkit végigoltatok a családban. Fő a biztonság – nyilatkozta Vasvári Vivien a portálnak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában