Kérdezz-felelek

2020.08.01. 10:20

Nem ijedt meg a kérdésektől Pap Dorci

A fiatal híresség közösségi oldalán válaszolt a kíváncsi rajongóknak.

Pap Dorcit rengeteg kérdéssel bombázták rajongói

Forrás: TV2

Az Exatlon második helyezettje egy csapásra országos sztárrá vált a műsornak köszönhetően, az Instagramon jelenleg több mint 126 ezer követővel büszkélkedhet.

Hatalmas élmény

Pap Dorci úgy gondolta, hogy rajongótáborának tagjai biztosan szívesen feltennének neki egy-két kérdést, így közösségi oldalán válaszolt a kíváncsiskodóknak.

A nyíregyházi sportoló bejegyzéseiből kiderült, hogy akkor igazán boldog, ha családjával, szerelmével és barátaival töltheti az idejét. Mint a legtöbb hírességnek, Dorcinak a negatív kommentekkel is meg kellett birkóznia, az egyik kérdésre válaszolva pedig elárulta, hogy szerinte mindig lesznek olyan emberek, akiknek örömet szerez, ha másokat bánthatnak, így igyekszik nem foglalkozni az utálkozókkal.

A híresség az Exatlonról is mesélt: elmondta, hogy a műsor egy életre szóló élmény volt, de nem bírná még egyszer végigcsinálni.

Dorci saját bevallása szerint a mai napig nem rázódott vissza a hétköznapokba, olyannyira, hogy még edzeni sem jár el – azonban igyekszik minél hamarabb rávenni magát a mozgásra, mert jelenleg nem érzi jól magát a bőrében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában