Nyíregyháza

2020.09.19. 13:41

Alvin és a Mókusok: jön a friss korong

A punkzenekar rajongóinak már nem kell sokat várniuk.

Forrás: A zenekar archívuma

Az Alvin és a Mókusok néhány héten belül megmutatja a hallgatóságnak legfrissebb dalait: a tervek szerint az Akinek itt kell most lennie című albumot októberben jelentetik meg. A banda közösségi oldalán már megmutatta követőinek a legújabb korong borítótervét, amely egy sötét hangulatú, képregényeket idéző grafika.

Hamarosan bemutatják

A nyíregyházi punkformáció 1993-ban alakult, az elmúlt huszonhét év alatt pedig már tizennégy nagylemezzel, illetve több koncertfelvételeket, akusztikus verziókat és feldolgozásokat tartalmazó összeállítással is meglepte már a rajongókat. Az együttes az őszi időszakban több koncertre is készül, például október 17-én a debreceni Roncsbárban, október 30-án pedig a Szentesi Művelődési Központban lépnek színpadra.

Az Alvin és a Mókusok november 13-án és 14-én két fővárosi szórakozóhelyen is fellép: ez a két alkalom lesz a hivatalos lemezbemutató buli, melyeken már biztosan játsszák majd az új dalokat is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában