COVID-19

2020.09.05. 08:20

Koronavírusos lehet MÁZS!

Az Operettszínház nyíregyházi sztárja egy hete már hatósági karanténban van, jelenleg első tesztjének eredményét várja.

Mészáros Árpád Zsolt közeli barátjáról derült ki, hogy koronavírusos, és alig pár nappal később megjelentek a tünetek nála is.

A Budapesti Operettszínház sztárja azonnal jelentést tett a munkahelyén, jelenleg otthonában hatósági karanténban van. MÁZS a Ripost-nak elárulta, barátja bizonyítottan koronavírusos, ő még várja a teszt eredményét, de nem sok jóra számít…

Megjelentek a tünetek

„Sok időt töltünk együtt, így a szabályozásoknak megfelelően azonnal karanténba kerültem. Kicsivel a srác bejelentése után nálam is megjelent néhány tünet. Mivel volt fertőzött a környezetemben, kijöttek a mentősök és a társaság több tagjától mintát vettek. Ezek közül két teszteredmény már meg is érkezett, az enyémre és a pároméra még várunk.

A barátom eredménye pozitív, ő már biztosan koronavírusos.

Én még reménykedem, de szinte biztos, hogy elkaptam a vírust. Van némi influenzás tünetem, de szerencsére jó az étvágyam és még annyira levert sem vagyok” – árulta el MÁZS, aki még reménykedik, hogy talán negatív lesz a tesztje, főleg, mert nem szeretné lemondani a jövőheti premierjét.

Rendőrök ellenőrzik

„Hétfőn, maszkban, szemüvegben, kesztyűben mentem be próbára és az első dolgom volt, hogy szóltam. Az igazgatóság és a rendező azonnal megkértek, hogy menjek haza. Természetesen addig nem engednek be a színházba, amíg nem produkálok két negatív tesztet. Addig a házamat sem hagyhatom el, ezt a rendőrök is mindennap ellenőrzik. Nagyon bántana, ha pozitív lenne a tesztem. Ha koronavírusos vagyok, nem tudok dolgozni, de a családommal sem érintkezhetek” – sóhajtott a színész, aki otthon is betartja az előírásokat és állandóan fertőtlenít.

„Otthon nálunk mindenki egész nap fertőtlenít és szedjük a vitaminokat. Tegnap egy kicsit pálinkáztunk is, hátha a különleges narancspálinka segít és bízunk abban, hogy túl leszünk ezen az egészen…” – mondta kínhumorral a színész, akinek rossz volt a hangja a telefonban és azt mondta, nem érzi jól magát – írja a Ripost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában