Válaszolt a rajongóinak

2020.09.21. 08:51

Nem mondott el azért mindent Lil G

A rapper aktívan tartja a kapcsolatot a közönséggel, sokszor reagál a kérdéseikre.

Lil G nem fejtette ki részletesen, mit jelent új tetoválása

Forrás: Youtube

Laskai Lili – művésznevén Lil G – időről időre lehetőséget ad közösségi oldalán, hogy a követői feltehessék neki kérdéseiket a munkásságával vagy a magánéletével kapcsolatban, sőt néha még tanácsokat is kérnek tőle különböző élethelyzetek megoldására. Az internetsztár most újra válaszolt a kíváncsiskodóknak.

Nem mondott el mindent

Lili nem sokkal a kérdezz-felelek előtt arról posztolt, hogy egy nyíregyházi tetoválószalonban egy síró angyalt ábrázoló mintát varratott magára, így a rajongókat érdekelte, hogy vajon mit jelképez számára az új alkotás. A rapper azonban rövidre zárta a kérdést: leírta, hogy ennek jelentése nem publikus, és csak annyit árult el, hogy valamilyen nehéz helyzet leküzdését szimbolizálja.

A híresség válaszaiból az is kiderült, hogy nem szeretne kibékülni régi barátaival – hiszen aki a múltjához tartozik, annak ott is a helye –, illetve legújabb, Norbow-val közös dalát már ezen a héten meghallgatja a nagyközönség.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában