Beatmaking

2020.09.07. 07:09

Videó: Új dallal jelentkezett Lil G

A szabolcsi rapper friss szerzeményével egy nagy sikerű online sorozathoz csatlakozott.

Pillanatkép a videóklipből

Forrás: Youtube

Tibbah és Rizkay már hosszú évek óta készíti Beatmaking című sorozatát a Bloose Broavaz YouTube-csatornáján: a két zenész instrumentális alapokat készít, melyekben egy-egy hazai MC is feltűnik. A széria harmincadik állomásán a nyíregyházi internetsztár, Lil G csatlakozott a produkcióhoz.

Örömmel készítette

A dal szövegét Lili írta, melyben karrierjéről osztja meg gondolatait a rajongókkal: az új számban többek között arról rappel, hogy bár sokan nem hittek benne, és rendszeresen kapott negatív kritikákat, mégis sikerült elérnie az álmát, és sikeres előadóvá válnia. Az alkotásra sokan voltak kíváncsiak, a feltöltés másnapján már a tizedik lett a legfelkapottabb tartalmak között a népszerű videómegosztó portálon.

Lil G-t közösségi oldalán megkérdezték követői a közös munkáról, aki válaszában leírta, hogy imádta a dalkészítés minden pillanatát, és hatalmas boldogságként élte meg, hogy részt vehetett a Beatmaking sorozatában.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában