Raktárkoncert

2020.10.07. 11:41

Együtt énekelt Szandival

Szirota Jennifer egy nem mindennapi produkcióhoz adta hangját.

Szirota Jennifer

Forrás: MW-archív

Már számos izgalmas előadást megtekinthet a közönség a Raktárkoncert online rendezvénysorozatában: többek között Keresztes Ildikó, Ákos, a ByeAlex és a Slepp, a Supernem és az R-GO koncertjeit is elérhetjük sok más hazai kedvenccel együtt, változatos műfajokban. A Raktárkoncert azért jött létre, hogy támogassa a hazai zenészeket, akik a koronavírus-járvány miatt elmaradt fellépések okán nehéz helyzetbe kerültek, illetve hogy biztonságos, kanapéról élvezhető kikapcsolódási lehetőséget nyújtsanak a közönségnek.

Szirota Jennifer
Fotó: MW-archív

A sorozatban Szandi, a kétszeres eMeRTon-díjas énekesnő produkciója is helyet kapott, aki eddigi pályafutása során húsz önálló stúdióalbummal, illetve több válogatás- és kislemezzel lepte meg a rajongóit. Szandit koncertjein túl több tévéműsorban is láthatta már a közönség, sőt karitatív munkájáért a Magyar Köztársasági Elnöki Ezüstérmet is megkapta 2000-ben.

Régi sikerdalok

Szandi a koncerten olyan slágereket adott elő, mint az Álomból valóság, a Csók az óra körül, a Tinédzser l’amour és a Nyugi doki. A nézők közül az éles szeműek kiszúrhatták, hogy egy megyei tehetség is emelte a műsor színvonalát: Szirota Jennifer vokalistaként lépett színpadra Szandi mellett. A művésznő zenekarában Jennifer mellett még Bogdán Csaba gitáros, Varga Antal basszusgitáros, Papp Csaba dobos, Tempfli Erik billentyűs, Dandó Zoltán gitáros, Erdő Zoltán szaxofonos és Gudics Máté vokalista gondoskodott a jó hangulatról.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában