Erre senki sem számított

2020.10.15. 15:39

Luxus Vivi meglepő döntést hozott

Vasvári Vivien új arcát szeretné megmutatni

Fotó: Sulyok László

Vasvári Vivien egy csapásra országos hírnevet szerzett magának, amikor csatlakozott a Feleségek luxuskivitelben című televíziós műsorhoz. A nyíregyházi fotómodell több évadon keresztül erősítette a reality stábját, most azonban elhatározta, hogy ideje új irányba terelnie a karrierjét, és kilépett a produkcióból. A híresség közösségi oldalán magyarázta el rajongóinak, miért jutott erre a döntésre.

Újra szerepel majd

– Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak a produkcióval, lehetőségem volt sok ember arcára mosolyt csalni, és részben ennek köszönhetlek titeket is, akik annyi szeretetet és támogatást adtok nekem nap mint nap – írta Vivi köve­tőinek a bejegyzésben. – Mindenki fejlődni szeretne, ahogy én is, és úgy érzem, hogy a műsor típusával már nem tudok azonosulni. A jövőben szeretném, ha megismernétek azt az oldalamat, aki a szeretteimmel és a barátaimmal vagyok a mindennapokban. Éppen ezért a közeljövőben olyan műsorokban fogok szerepelni, ahol meg tudom mutatni az igazi arcomat.

A modell hozzátette: szeretné megmutatni, hogy a mai világban hogyan lehet egy nő sikeres, és hogyan lehet bármit elérni kemény munkával és alázattal. Vivien azt ígéri, hogy hamarosan újabb tévéműsorban fog feltűnni, azonban a részleteket egyelőre nem árulta el.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában