tuzsér

2020.11.23. 15:15

Függőségéről vallott

Nagy Zsolt alkoholproblémáiról mesélt egy interjúban.

Forrás: origo

Megrázó vallomást tett a színész, épp most gyógyul alkoholizmusából – írja a Bors. A portál D. Tóth Kriszta autós beszélgetős műsora, az Elviszlek magammal egyik legutóbbi epizódját idézi, melyben Nagy Zsolt volt az aktuális vendég.

A tuzséri színművész fia futballkarrierjéről mesélt a riporternek, illetve arról, hogy milyen nehezen éli meg, hogy gyermeke egy napon talán külföldön próbál szerencsét sporttehetsége miatt, amikor váratlanul bevallotta függőségét.

Meg lehet gyógyulni

Nagy Zsolt úgy fogalmazott, hogy alkoholista, éppen most szokik le az italról, és bár az évek során többször is visszaesett, a felvétel idején már egy hónapja tisztának mondhatta magát. Nagy Zsolt őszinteségével azoknak szeretne segíteni, akik hozzá hasonlóan alkoholproblémákkal küzdenek.

A színész arról is beszélt, hogy ki lehet gyógyulni a szenvedélybetegségből, de nagyon fontos, hogy aki függőséggel küzd, mindenképpen kérjen segítséget.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában