Luxusválás

2020.11.19. 15:11

Luxus Vivi és Fecsó is szingli – jön az újabb romantikus fordulat?

A szőke nyíregyházi sztár nemrég vált el gyermeke apjától, Fecsótól. Kiderült, egyesülhet-e család most, hogy mindkét szülő újra egyedülálló.

Forrás: Origo

Érdekes párhuzam alakult Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó életében, az építész ugyanis szeptemberben, a Farm VIP szőkesége pedig a napokban szakított, így a nemrég még házasságban élő egykori sztárpár mindkét tagja újra szingli. Vajon a helyzet tartogathat-e romantikus fordulatot, és egyesülhet-e még a család, közös kisfiuk, Edwardka legnagyobb örömére? – ennek járt utána a Bors.

Vivi a gyermekem édesanyja, és a világon mindenben számíthat rám. Jelenleg sorstársak vagyunk, nekem nincs komoly kapcsolatom, és ő is szakított.

– Szívből kívánom, hogy megtalálja azt a valamirevaló férfit, aki mellett hosszú távon lehorgonyozhat, és aki elfogadja, szereti a kisfiamat – mondta Fecsó, aki jó érzéssel gondol volt feleségére, az újrakezdést azonban nem látja maga előtt.

– A napokban hivatalosan is pont került a házasságunk végére, és én ezzel egyúttal az érzelmeket is lezártam – jelentette ki határozottan az építész, aki egyedül is jól érzi magát, s a nők helyett most inkább csak gyermekére és a munkára koncentrál.

Ingatlanfejlesztő cégei közel 400 milliós adózott nyereséget hoztak az elmúlt két évben, s nemrég egy alapítványt is indított, amely fiatal tehetségeket támogat.

Fotó: Origo

A lap az egykori luxusfeleséget is kereste, s érdeklődött a hogyléte felől, hiszen míg Fecsó két hónapja, Vivi csak pár napja szakított. Nem könnyíti a helyzetet az sem, hogy a korábban felvett Farm adásai a napokban kerültek képernyőre, ahol a csodaszép édesanya még arról mesél, mennyire szerelmesek a párjával.

Én nagyon szerelmes vagyok, nagyon hiányzik a párom.

–Minden egyes párbajos nap este kap majd tőlem egy meglepit, amit már előre leszerveztem és az asszisztense oda fogja adni neki, ha nem megyek haza – mesélte akkor még boldogan, ezúttal azonban már jó adag szomorúság volt a hangjában.

– Most semmiről sem szeretnék nyilatkozni – reagált Vivi.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában