A közös fotóikat is törölte

2020.11.24. 09:22

Mi történt? Egy év után szakított a szerelmével Luxus Vivi!

Vasvári Vivien szakított párjával, már a közös fotóikat is törölte.

Forrás: Illusztráció / Instagram

– Közel egy év után szétváltak útjaink, immár egyedülálló édesanyaként élem a mindennapjaimat – idézi a Bors a hírességet, aki azonban nem árult el további részleteket a szakításról. Vasvári Vivien úgy fogalmazott, hogy új életet kezdett, és tiszta lappal, szingliként folytatja az életét.

A tévében is szerepel

A hír valószínűleg meglepte a rajongókat, hiszen nem is olyan rég még arról posztolt, mennyire megviseli, hogy párja elkapta a koronavírust, és kórházban ápolják: azt írta, hogy szíve szerint minden fájdalmát átvenné. Sőt, mivel a közelmúltban kimondták Vivi válását is, már minden akadály elhárult a szerelmesek elől, hogy akár a következő szintre emeljék a kapcsolatukat.

Vivien komolyan gondolhatja a szakítást, hiszen közösségi oldalairól máris letörölt minden olyan fotót és bejegyzést, amely egykori szerelméhez köthető. A modell a jelek szerint most a karrierjére koncentrál, jelenleg a Farm VIP műsorában láthatják a tévénézők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában