Esküvőre készülnek

2020.12.30. 07:54

Videó: A szerelmével énekel MÁZS

A színész és párja egy romantikus dallal lepte meg a rajongókat.

KM

Piros Krisztina és Mészáros Árpád Zsolt egy közös dalt készített

Forrás: MÁZS archívuma

Mészáros Árpád Zsolt nemcsak a magánéletében, hanem a munkában is társra lelt menyasszonya, Piros Krisztina személyében, ezt pedig egy új, közös dallal mutatták meg a közönségnek.

A két hang egy dalban című szerzeményhez egy dalszöveges videó is készült, így a rajongók az otthoni szilveszteri ünneplés során egy karaokepartin akár együtt énekelhetik kedvenc előadóikkal a szerelmes slágert.

Esküvőre készülnek

A számot MÁZS és Titta néven jegyzi a híres szerelmespár, a videóban pedig egy közös, nyári jet skizés felvételét is közzétették. A nyíregyházi Mészáros Árpád Zsolt augusztusban kérte meg Krisztina kezét a Budai Szabadtéri Színházban, a Négyen című koncert közben: a színész az Anconai szerelmesek című színdarab Mindig így nézz című betétdalát énekelve lépett oda szerelméhez, hogy feltegye neki a nagy kérdést. A romantikus gesztus nemcsak a menyasszonyt lepte meg, hanem a közönséget és a stábot is, MÁZS ugyanis senkit nem avatott be a tervébe.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában