Összekötik az életüket

2021.02.23. 07:54

Eljegyezte szerelmét Puskás Peti

A két énekes közösségi oldalain jelentette be az örömteli eseményt.

KM

Forrás: illusztráció / Instagram

Puskás Peti és Dallos Bogi másfél évvel ezelőtt szerettek egymásba, amikor együtt dolgoztak zsűritagként az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorában. A két hírességet egy lesifotós „buktatta le”, majd hivatalosan is felvállalták kapcsolatukat – és azóta is elválaszthatatlanok.

A munka is fontos

Minden jel arra mutat, hogy a szerelmesek nagyon is komolyan veszik egymást, és együtt tervezik a jövőjüket, ugyanis Puskás Peti a napokban elszánta magát a végleges elköteleződésre, és megkérte párja kezét. Az énekeső azonnal igent mondott, így a közeljövőben nemcsak új dalokkal készülnek majd, hanem belevethetik magukat az esküvőszervezésbe is. Az eljegyzés részleteit még nem mesélték el a rajongóknak, csak néhány fényképet posztoltak a boldog pillanatról.

Az énekes a lánykérés tervezése mellett arra is szakított időt, hogy a karrierjével foglalkozzon, hiszen zenekarával, a The Biebersszel folyamatosan gyártják a friss szerzeményeket, melyeket hamarosan a közönség is hallhat majd.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában