Válás

2021.02.11. 15:25

Szándékos megtévesztés? Puzsér szerint velejéig hazug volt Szabó Zsófiék házassága

A kritikus páros lábbal szállt bele a nyíregyházi kötődésű sztárba.

Szabó Zsófiék válásának a híre Puzsér Róberthez is eljutott, aki kíméletlen őszinteséggel véleményezte a 32 éves televíziós magánéleti problémáit. Az éles nyelvű kritikus szerint Zsófi szánt szándékkal tévesztette meg a rajongóit a tökéletesnek láttatott házasságával – írja a Bors.

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt hat év együttlét, egy világraszóló esküvő és egy közös gyermek után döntött úgy, elválnak egymástól. A televíziós színésznő bejelentése mindenkit megdöbbentett, kivéve Puzsér Róbertet, akinek már a szeme sem rebben egy-egy sztárválás híre hallatán.

Csak nekem hiányzik ebből a történetből az őszinteség? Csak engem zavart az, ahogy Szabó Zsófia az elképesztően nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát, és mindenkinek elmagyarázta, milyen is egy jól működő párkapcsolat, ahol minden pillanatban szeretet, bizalom, vágy és szenvedély veszi őt körül, s ahol választottjával mámorosan lovagolnak a naplementébe?

- Aztán elválnak. Már nem olyan bőbeszédűek, hisz mégiscsak a magánéletükről van szó. Kinek mi köze hozzá?

- írta a HírKlikken Puzsér Róbert, aki szerint Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt szándékosan tévesztették meg a nyilvánosságot a tökéletes kapcsolatukkal.

- Akkor most leírom, hogy mi a problémám ezzel.

Szabó Zsófia egy ünnepelt celebritás: döntései emberek százezreinek képeznek példát és referenciát.

- Szabó Zsófia és partnere előadták a tökéletes párkapcsolatot, hogy mindenki rosszul érezze magát, akinek problémái vannak otthon, aki az élete társával feszült vitákat folytat, hisz íme a példa arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Majd elválnak, hiszen ezt nem lehet másképp csinálni – folytatta felindultan Zsófiék kapcsolatának elemzését a kritikus.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/senkinek-se-tunt-fel-hogy-valsagba-kerult-szabo-zsofi-hazassaga-pedig-4818052/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/baj-lesz-belole-gondolj-a-fiadra-is-nagyon-aggodnak-szabo-zsofiert-a-rajongoi-4814401/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában