Romantika a javából

2021.02.17. 14:44

Valentin-napon jegyezték el Lil G-t!

Lil G és szerelme megadták a módját a Valentin-napi ünneplésnek.

KM

Forrás: Instagram

Laskai Lili, művésznevén Lil G közösségi oldalán jelentette be a rajongóinak, hogy párja feltette neki a nagy kérdést, ő pedig igennel válaszolt: a nyíregyházi rapper mostantól menyasszony. A posztban eljegyzési gyűrűjét is megmutatta, valamint a hatalmas rózsacsokrot, amit a lánykérés alkalmából kapott.

Sok változás

Az örömteli eseményhez az internetezőknek is volt egy-két szavuk: egyesek gratuláltak, míg mások nem sok jót jósoltak a friss jegyespárnak. Lil G Instagram-sztoriban válaszolt a kommentekre: megköszönte a kedves szavakat és a jókívánságokat, ugyanakkor kifejtette, hogy nem kér a rosszindulatú hozzászólásokból, és nagyon boldogok egymás mellett szerelmével. A rappernek nemcsak a magánélete, hanem a karrierje is fordulóponthoz érkezett a közelmúltban: egyévnyi közös zenélés után megszakította munkakapcsolatát és barátságát Norbow-val, és a jövőben újra szólóelőadóként készít majd dalokat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában