Készülnek a dalok

2021.03.12. 07:40

Petra lemezt készít

Az ajaki színész-énekesnő Müller Péter Sziámival dolgozik együtt.

KM

Az ajaki művész mindennapjai a dalszerzés körül forognak

Forrás: gubikpetra.hu

Gubik Petra korában már jelezte a közösségi oldalán, hogy meglepetésekkel készül – most pedig az egyikről lehullt a lepel. Müller Péter Sziámi Facebok-oldalán elárulta, hogy Szirtes Edina Mókussal és Oláh-Horváth Sárával együtt dolgoznak Petra lemezén.

Készülnek a dalok

Az ajaki színész-énekesnő egy másik érdekes projektben is részt vett, ha már megadatott számára a lehetőség, hogy neves dalszerzővel készítsen számokat. Müller Péter tavaly áprilisban indított egy sorozatot YouTube-csatornáján „Napidal Sziámival” címmel: a projekt tulajdonképpen egy közösségi játék, mely során az alkotó mindennap megoszt egy dalötletet, melyeknek megzenésített, felénekelt változatát bárki elküldheti.

A sorban a háromszáznegyedik „napidal” Mit adhatnék magamból? címmel Gubik Petra ötletéből készült. Még nem biztos, hogy a szerzemény felkerül majd a megyei származású művész albumára – a korong tartalmát, illetve a megjelenés időpontját még nem árulta el a rajongóknak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában