Fényeslitke

2021.04.03. 16:03

ByeAlex írta Luca dalát

A fényeslitkei énekes felfedezettje második szólódalával jelentkezett.

VNA

Forrás: Youtube

Szívesen karolja fel az ifjú tehetségeket ByeAlex: amellett, hogy eddig több évadon keresztül láthatta őt a közönség az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorának zsűritagjaként, 2019 nyarán saját YouTube-csatornát indított, ahol olyan feltörekvő előadóművészek mutatkozhatnak be, akikben lát fantáziát a fényeslitkei énekes.

Közös munka

A csatornán eddig négy különböző tehetség klipje kapott helyet, a második a sorban a fiatal énekesnő, Luca volt Nem maradok című dalával körülbelül másfél évvel ezelőtt. Alex a debütálás után sem szakította meg a munkakapcsolatot mentoráltjával: Luca a ByeAlex és a Slepp tavaly szeptemberben kiadott, Rózsák című dalában is énekelt, most pedig újabb szólószerzeménnyel jelentkezett.

A Lift című szerzeményen ByeAlex is dolgozott: ő írta a dalszöveget, míg a zenei alapot Luca és Somogyvári Dániel szerezte, aki korábban már többször is dolgozott a ­fényeslitkei előadó dalain. Luca friss klipjére Alex is nagyon büszke, közösségi oldalán is megmutatott egy részletet a videóból a rajongóinak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában