Szex és zsarolás

2021.04.21. 19:11

Szexvideóval zsarolták Fecsót, aki egyszerre két lánnyal csalta meg Luxus Vivit

Édeshármasnak indult, de rémálom lett belőle. Fecsó félrelépését ugyanis kamera is rögzítette, és megzsarolták a felvétellel. Végül Luxus Vivinél kötött ki a szexvideó.

Forrás: illusztráció / Hatlaczki Balázs / borsonline.hu

Szegedi Fecsó még Vasvári Vivien férje volt, mikor megzsarolták egy édeshármas közben készült videóval. Fecsótól pénzt kértek a felvételekért cserébe, ám mivel nem fizetett, a szexvideót átküldték a feleségének.

- Kissé illuminált állapotban voltam, ezért nem vettem észre, hogy az egyik közben felvesz a telefonjával. Épp a másik lánnyal voltam elfoglalva – elevenítette fel a részleteket Fecsó, akit az édeshármas után megzsaroltak a felvétellel.

Pénzt kértek a videóért, ám amiért nem fizetett, végül elküldték azt az akkori feleségének, Vasvári Viviennek, akivel három hónappal később elváltak, de állítólag nem emiatt.

- Eléggé kiakadt a dolgon, 3-4 hónapra rá el is váltunk. De nem emiatt: persze, nagyon pipa volt, de aztán megbocsátott és újrakezdtük – mondta Fecsó, aki hozzátette, kicsit meg is könnyebbült, hogy eljutott Vivihez a videó, mert akkor már kiderült számára, hogy nem igazán működik a házasságuk.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában