adományt szállítottak

2021.04.20. 09:56

Videó: önkéntesnek állt Iszak Eszter és Gyurta Dani

Az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segítették.

KM

Fekete Daniel / MÖS

A szervezet legfrissebb videójában két elkötelezett önkéntes, Iszak Eszter és Gyurta Dániel látogatott el a kaposvári Biztos Kezdet Gyerekházba. A népszerű műsorvezető és az olimpiai bajnok sportoló bekapcsolódott a központ munkájába: egy háromgyermekes családhoz adománycsomagot szállítottak ki, online foglalkozást tartottak kisgyermekes családoknak, sőt még ebédet is osztottak.

Tartják a kapcsolatot

– Azért jöttünk el egy hétköznap délelőtt, hogy megmutassuk: a segítségre egész ­évben szükség van – mondja a videóban Gyurta Dani, Iszak Eszter pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy a videó nézői is bármikor tudnak segíteni.

A Biztos Kezdet Gyerekházakban egészen csecsemőkortól segítik a hátrányos helyzetű gyermekeket és családjukat. A segélyszervezet a járványhelyzetben online vagy telefonon keresztül is kapcsolatban maradt a családokkal, még azokban az időszakokban is, amikor a járványveszély miatt egy-egy intézményét ideiglenesen be kellett zárni – olvasható a szervezet közleményében.

Borítókép: Gyurta Dániel és Iszak Eszter is segítik a karitatív munkát | Fotó: Ökumenikus Segélyszervezet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában