Jóban Rosszban

2021.05.08. 20:58

MÁZS bűnözőt játszik az ismert sorozatban

A nyíregyházi színész egy különleges szerepet vállalt a Super TV2 műsorában.

KM

Mészáros Árpád Zsolt szívesen alakít negatív karaktereket

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Mészáros Árpád Zsolt bűnözőt alakít a Jóban Rosszban sorozatban – írja az Origo. A színész a Mokkában mesélt a szerepről, ahol elmondta, hogy bár édesanyja szívesen látná már egy romantikusabb szerepben is, örömmel játszik „rossz­fiúkat”, mert egy negatív karakter mindig érdekesebb és több kihívást tartogat.

Titokzatos szerep

– Nagyon szövevényes, nagyon fondorlatos szálon kezd el futni a srác, elkezdi vezetni a kis segédjét, akire a fiaként tekint a sorozatban. Lesznek viszontagságok és lesznek érdekes dolgok – mesélte Mészáros Árpád Zsolt. A színész egyelőre nem árulhatott el sokkal többet a karakterről.

Várja a visszatérést

MÁZS arról is beszélt, hogy több előadása is lesz a következő időszakban, és örül, hogy ennyi idő után újra találkozhat a közönséggel. Mindenkit arra biztat, hogy regisztráljon az oltásra, és ha kell, csináltasson teszteket, mert szükség van a visszatérésre – nemcsak anyagi okok miatt, hanem az emberek mentális egészsége érdekében is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában